Trajnim një vjeçar në aromaterapi, mjekësi bimore, elementë gjurmë dhe gemoterapi.

Si të trajtojmë patologjitë e ndryshme përveç ose me ilaçe natyrale

Viti 1

168 orë në vit

Q GLLIMET

Trajnoni dhe trajtoni çrregullime ankthi-depresive, patologji të kyçeve, qarkullimit të gjakut, tretjes, frymëmarrjes, dermatologjike dhe infeksioneve të traktit urinar në aromaterapi, mjekësi bimore, gemoterapi dhe elementë gjurmë për të gjithë profesionistët e shëndetit.

PUBLIKU I SHKAKTUAR

 • Mjekët
 • Farmacistët
 • Osteopatët
 • Fizioterapistë
 • infermieret
 • Profesionistë shëndetësorë

KREU I MËSIMDHËNIES

Maryline HOULIER

KUSHTET E PËRGJITHSHME TË PJESËMARRJES

Kushtet në PDF

KUSHTET E QASJES 

Në dosje

VLERSIMI

1 provim me shkrim dhe dhënien e një certifikate në aromaterapi, mjekësi bimore, gemoterapi dhe elementë gjurmë në varësi të rezultateve.

Kostoja e trajnimit

Pagesa e trajnimit është 6184,46 CHF për person.
Mundësia për të mos ndjekur një ose dy seminare (minus 627,10 CHF për seminar) Gjatë regjistrimit kërkohet një depozitë.

 • 1500 CHF në regjistrim, 2 muaj para trajnimit 600 CHF, 2000 CHF 1 muaj para regjistrimit, pastaj bilanci në ditën e parë të trajnimit
 • Kostoja totale e trajnimit: 6184,46 CHF

KOHËZGJATJA E TRAJNIMIT

Viti 1
168 orë në vit

VENDI

Genève

Hotel InterContinental Geneve
Chemin du Petit-Saconnex 7-9, 1211 Gjenevë

DATAT

Datat e përkohshme për kurset në aromaterapi, fitoterapi, elementë gjurmë, gemoterapi, nga fundi i vitit 2022.

ARSIMI

 • Mësimdhënia: 168 orë në vit
 • 6 seminare 3-ditore ballë për ballë (e shtunë, e diel dhe e hënë) në vit
 • + 6 ditë trajnim e-learning – ballë për ballë

program 1 vjeçar

Gjeneralitete në mjekësinë bimore, aromaterapinë, gemoterapinë dhe elementët gjurmë

Fitoterapi

 • Veçoritë e formave galenike sipas bimëve, format e ndryshme galenike -
 • Ekstrakte të thata, ekstrakte të lëngshme, ekstrakte të buta, tinktura amtare, ekstrakte hidro
 • alkoolikë, çajra bimorë, zierje, maceracione, fitostandarde.
 • Cila është forma më e mirë e dozimit. Referencat. Laboratorët më të mirë të specializuar,
 • kriteret e cilësisë. Mënyrat e përdorimit sipas moshës.
 • Bimë relaksuese, antiinfektive, antireumatike, kundër lodhjes, specifike për trajtim
 • gjendjet e ankthit, pagjumësisë, sëmundjeve të frymëmarrjes, dimrit, patologjive reumatizmale. THE
 • rregullat në mjekësinë bimore, këshilla dhe rekomandime me recetë.
 • Shijimi i çajit bimor.

Farmakognozia dhe aromaterapia

 • Studimi i tabelës molekulare të vajrave esenciale – Molekulat e ndryshme dhe specifikat e tyre
 • Prodhimi, mënyrat e ndryshme të përdorimit, kriteret e cilësisë së vajrave esenciale, laboratorët e duhur, përbërja kimike e tabelës molekulare. Indikacionet terapeutike, kundërindikacionet, dozimi sipas moshës. Rregullat në Aromaterapi, çfarë duhet të dini.
 • Fillimi i aromave dhe shijeve me vajra esencialë relaksues, kundër ankthit, qetësues, kundër pagjumësisë. Trajtoni ankthin, dimrin dhe patologjitë reumatizmale. Këshilla dhe rekomandime për recetë. Formulat e duhura.

Vajrat vegjetale të lidhura me vajrat esenciale – Veçantitë e tyre sipas llojeve të lëkurës.

 • Veçoritë e vajrave bimore të bajames së ëmbël, lajthisë, makadamisë, jojobës, etj.
 • Prezantimi i vajrave të ndryshëm vegjetal. Hyrje në vajrat bimore.

Gemoterapia, elementët gjurmë

 1. Si bëhen sythat e bimëve, përdorimet, dozimi dhe kundërindikacionet. Rregulli I arte. Për çfarë publiku. Specifika e sythave për trajtimin e ankthit, dimrit dhe patologjive të frymëmarrjes, reumatizmës.
 2. Provat e sythave të bimëve - Karakteristikat e elementëve gjurmë. Doza te respektohet, keshilla per perdorim sipas moshes. Elementet gjurmë për të ndihmuar në luftën kundër ankthit, patologjive të dimrit. Mjetet juridike të duhura.

Përkujtim i njohurive alopatike

 • Medikamente të ndryshme për trajtimin e ankthit, dimrit dhe patologjive të kyçeve. Vetitë e tyre terapeutike, efektet anësore dhe kundërindikacionet.

Si të komunikoni me pacientin tuaj dhe të siguroni këshilla të mira me recetë

  1. Analiza e trajtimeve të ndryshme në alopati dhe propozime në aromaterapi, fitoterapi, në lidhje me elementët gjurmë dhe në gemoterapi,
  2. Studim praktik i rastit, simulim, si të dialogoni me pacientin tuaj. Mjetet më të mira në mjekësinë bimore, aromaterapinë, me elementë gjurmë dhe në gemoterapi.

 

Trajtoni ankthin, nervozizmin, depresionin, pagjumësinë

Fitoterapi

 • Veçoritë e formave galenike sipas bimëve.
 • Cila është forma më e mirë e dozimit. Laboratorët më të mirë të specializuar, kriteret e cilësisë.Mënyrat e përdorimit sipas moshës.
 • Bimë relaksuese, anksiolitikë, kundër depresionit, qetësues specifike për trajtimin e gjendjeve të ankthit, depresionit, pagjumësisë. Rregullat e mjekësisë bimore, këshilla dhe rekomandime me recetë.
 • Shijimi i çajit bimor.

Farmakognozia dhe aromaterapia

 • Studimi i tabelës molekulare të vajrave esenciale – Molekulat e ndryshme dhe veprimet e tyre për të qetësuar ankthin, depresionin, stresin.
 • Mënyrat e ndryshme të përdorimit, kriteret e cilësisë së vajrave esencialë, laboratorët e mirë. Indikacionet terapeutike të vajrave esencialë qetësues, kundërindikacionet, dozimi sipas moshës. Rregullat në Aromaterapi, çfarë duhet të dini.
 • Fillimi i aromave dhe shijeve me vajra esencialë relaksues, kundër ankthit, qetësues, kundër pagjumësisë. Trajtoni shqetësimin, nervozizmin, rivendosni funksionimin e duhur të sistemit nervor. Këshilla dhe rekomandime për recetë. Formulat e duhura.

Vajrat vegjetale të lidhura me vajrat esenciale – Veçantitë e tyre sipas llojeve të lëkurës.

 • Veçoritë e vajrave bimore të bajames së ëmbël, lajthisë, makadamisë, jojobës, etj.
 • Prezantimi i vajrave të ndryshëm vegjetal. Hyrje në vajrat bimore.

Gemoterapia, elementët gjurmë

 • Përdorimet, dozimi dhe kundërindikimet e sythave të bimëve. Rregulli I arte. Për çfarë publiku. Specifikat e sythave të bimëve kundër ankthit, kundër pagjumësisë.

Përkujtim i njohurive alopatike

Ilaçe të ndryshme për trajtimin e ankthit, depresionit, pagjumësisë. Vetitë e tyre terapeutike, efektet anësore dhe kundërindikacionet.

Si të komunikoni me pacientin tuaj dhe të siguroni këshilla të mira me recetë

 1. Analiza e trajtimeve të ndryshme në alopati dhe propozime në aromaterapi, fitoterapi, elementë gjurmë dhe gemoterapi,
 2. Studim praktik i rastit, simulim, si të dialogoni me pacientin tuaj. Mjetet më të mira në mjekësinë bimore, aromaterapinë, me elementë gjurmë dhe në gemoterapi.

Trajtimi i patologjive muskulare, kyçeve dhe reumatizmave,

Fitoterapi

 1. Veçoritë e formave galenike sipas bimëve.
 2. Cila është forma më e mirë e dozimit. Laboratorët më të mirë të specializuar, kriteret e cilësisë.
 3. Bimë dekontraktuese, relaksuese, analgjezike dhe antireumatike specifike për trajtimin e çarjeve të muskujve, reumatizmës, osteoartritit, artritit, ndrydhjeve, tendinitit etj. Rregulla të mjekësisë bimore, këshilla dhe rekomandime me recetë.
 4. Shijimi i çajit bimor.

Farmakognozia dhe aromaterapia

 1. Molekulat e ndryshme dhe veprimet e tyre anti-inflamatore, relaksuese, analgjezike.
 2. Mënyrat e ndryshme të përdorimit, kriteret e cilësisë së vajrave esencialë, laboratorët e duhur, indikacionet terapeutike, kundërindikacionet, dozimi sipas moshës. Rregullat në Aromaterapi, çfarë duhet të dini.
 3. Fillimi i aromave dhe shijeve me vajra esencialë relaksues, relaksues, analgjezik, qetësues, antireumatikë, antiinflamatorë. Këshilla dhe rekomandime për recetë. Formulat e duhura.

Vajra vegjetale anti-inflamatore të shoqëruara me vajra esencialë – veçoritë e tyre sipas llojeve të lëkurës.

 • Veçoritë e vajrave bimore të Calophylle, St. John's Wort, Nigella, bajame e ëmbël, lajthi, makadamia, jojoba etj.
 • Prezantimi i vajrave të ndryshëm vegjetal. Hyrje në vajrat bimore. Gemoterapia, elementët gjurmë
 • Përdorimet e sythave të bimëve, dozimi dhe kundërindikacionet. Rregulli I arte. Për çfarë publiku. Specifikat e sythave të bimëve anti-inflamatore, analgjezike.
 • Shijimi me sytha bimore – Karakteristikat e elementëve gjurmë. Doza te respektohet, keshilla per perdorim sipas moshes. Elementet gjurmë për të ndihmuar në luftimin e dhimbjeve të kyçeve, reumatizmit.

Përkujtim i njohurive alopatike

Ilaçe të ndryshme anti-inflamatore për trajtimin e osteoartritit, artritit, dhimbjeve reumatike. Vetitë e tyre terapeutike, efektet anësore dhe kundërindikacionet.

Si të komunikoni me pacientin tuaj dhe të siguroni këshilla të mira me recetë

 1. Analiza e trajtimeve të ndryshme në alopati dhe propozime në aromaterapi, fitoterapi, në lidhje me elementët gjurmë dhe në gemoterapi,
 2. Studim praktik i rastit, simulim, si të dialogoni me pacientin tuaj. Mjetet më të mira në mjekësinë bimore, aromaterapinë, me elementë gjurmë dhe në gemoterapi.

Trajtimi i patologjive të frymëmarrjes dhe dimrit Fitoterapi

 1. Veçoritë e formave galenike sipas bimëve.
 2. Cila është forma më e mirë e dozimit. Laboratorët më të mirë të specializuar, kriteret e cilësisë.
 3. Bimë antibakteriale, antiinfektive, kundër sinusitit, kundër bronkeve, kundër të ftohtit, specifike për trajtimin e ftohjes, bronkitit, anginës, sinusitit, pneumonisë, kollës së thatë, kollës së lagësht, alergjisë. Rregullat e mjekësisë bimore, këshilla dhe rekomandime me recetë.
 4. Shijimi i çajit bimor.

Farmakognozia dhe aromaterapia

 1. Molekulat e ndryshme kimike dhe veprimet e tyre anti-infektive, antivirale, anti-bakteriale.
 2. Mënyrat e ndryshme të përdorimit, kriteret e cilësisë së vajrave esencialë, laboratorët e mirë. Indikacionet terapeutike, kundërindikacionet, dozimi sipas moshës. Rregullat në Aromaterapi, çfarë duhet të dini.
 3. Hyrje në aromat dhe shijimet me vajra esencialë antiinfektivë, antibakterialë dhe antiviralë. Këshilla dhe rekomandime për recetë. Formulat e duhura.

Vajrat vegjetale të lidhura me vajrat esencialë – veçoritë e tyre sipas llojeve të lëkurës.

 • Veçoritë e vajrave bimore të bajames së ëmbël, lajthisë, makadamisë, jojobës, etj.
 • Prezantimi i vajrave të ndryshëm vegjetal. Hyrje në vajrat bimore.

Gemoterapia, elementët gjurmë

 • Si bëhen sythat e bimëve, përdorimet, dozimi dhe kundërindikacionet. Rregulli I arte. Për çfarë publiku. Specifika e sythave të bimëve anti-infektive, anti-inflamatore.
 • Fillimet për mbjelljen e sythave - Karakteristikat e elementëve gjurmë. Doza te respektohet, keshilla per perdorim sipas moshes. Elementet gjurmë për të ndihmuar në luftën kundër infeksioneve të dimrit dhe të frymëmarrjes.

Përkujtim i njohurive alopatike

Medikamente të ndryshme për trajtimin e bronkitit, gripit, ftohjes, anginës. Vetitë e tyre terapeutike, efektet anësore dhe kundërindikacionet.

Si të komunikoni me pacientin tuaj dhe të siguroni këshilla të mira me recetë

 1. Analiza e trajtimeve të ndryshme në alopati dhe propozime në aromaterapi, fitoterapi, në lidhje me elementët gjurmë dhe në gemoterapi,
 2. Studim praktik i rastit, simulim, si të dialogoni me pacientin tuaj. Mjetet më të mira në mjekësinë bimore, aromaterapinë, me elementë gjurmë dhe në gemoterapi.

Trajtimi i patologjive të qarkullimit të gjakut dhe tretjes Fitoterapi

 1. Veçoritë e formave galenike sipas bimëve.
 2. Cila është forma më e mirë e dozimit. Laboratorët më të mirë të specializuar, kriteret e cilësisë.
 3. Bimë kulluese, tretëse, laksative, hepatoprotektive, anti-gastroenterit, anti-inflamatore, antihipertensive, specifike për trajtimin e gastroenteritit, problemet e zakonshme të tretjes, kapsllëkun, dhimbjet e stomakut. Rregullat e mjekësisë bimore, këshilla dhe rekomandime me recetë.
 4. Shijimi i çajit bimor.

Farmakognozia dhe aromaterapia

 1. Molekulat e ndryshme kimike dhe veprimet e tyre hepatoprotektive, spazmolitike, analgjezike
 2. Dekongestant venoz. Mënyrat e ndryshme të përdorimit, kriteret e cilësisë së vajrave esencialë, laboratorët e mirë. Indikacionet terapeutike, kundërindikacionet, dozimi sipas moshës. Rregullat në Aromaterapi, çfarë duhet të dini.
 3. Hyrje në aromat dhe shijimet me vajra esencialë antibakterialë, antiviralë, antiinfektivë, antiinflamatorë, tretës dhe të qarkullimit të gjakut. Këshilla dhe rekomandime për recetë. Formulat e duhura.

Vajra vegjetale të lidhura me vajra esencialë inflamatorë – veçoritë e tyre sipas llojeve të lëkurës.

 • Veçoritë e vajrave vegjetale të Calendula, Nigella, bajame e ëmbël, lajthia, makadamia, jojoba, etj.
 • Prezantimi i vajrave të ndryshëm vegjetal. Hyrje në vajrat bimore. Gemoterapia, elementët gjurmë
 • Përdorimet e sythave të bimëve, dozimi dhe kundërindikacionet. Rregulli I arte. Për çfarë publiku. Specifika e sythave të bimëve anti-inflamatore, tretëse dhe qarkulluese.
 • Fillimet për mbjelljen e sythave - Karakteristikat e elementëve gjurmë. Doza te respektohet, keshilla per perdorim sipas moshes. Elementet gjurmë për të ndihmuar në luftimin e problemeve të qarkullimit të gjakut dhe tretjes.

Përkujtim i njohurive alopatike

Medikamente të ndryshme për trajtimin e çrregullimeve të tretjes, infektive dhe të qarkullimit të gjakut. Vetitë e tyre terapeutike, efektet anësore dhe kundërindikacionet.

Si të komunikoni me pacientin tuaj dhe të siguroni këshilla të mira me recetë

 1. Analiza e trajtimeve të ndryshme në alopati dhe propozime në aromaterapi, fitoterapi, në lidhje me elementët gjurmë dhe në gemoterapi,
 2. Studim praktik i rastit, simulim, si të dialogoni me pacientin tuaj. Mjetet më të mira në mjekësinë bimore, aromaterapinë, me elementë gjurmë dhe në gemoterapi.

Trajtimi i patologjive dermatologjike

Fitoterapi

 1. Format e ndryshme galenike të bimëve.
 2. Cila është forma më e mirë e dozimit. Laboratorët më të mirë të specializuar, kriteret e cilësisë.
 3. Bimë kulluese, kundër akneve, anti seborreike. Rregullat e mjekësisë bimore, këshilla dhe rekomandime me recetë.
 4. Shijimi i çajit bimor.

Farmakognozia dhe aromaterapia

 1. Molekulat e ndryshme dhe veprimet e tyre antibakteriale, antifungale, antiparazitare dhe astringente
 2. Mënyrat e ndryshme të përdorimit, kriteret e cilësisë së vajrave esencialë, laboratorët e mirë. Indikacionet terapeutike, kundërindikacionet, dozimi sipas moshës. Rregullat në Aromaterapi, çfarë duhet të dini.
 3. Hyrje në aromat dhe shijimet me vajra esencialë antimikotikë dhe kundër akneve. Trajtoni psoriazën, ekzemën, infeksionet mykotike, infeksionet bakteriale, lythat, djersitjen, lëkurën e yndyrshme, prerjet, rrudhat, lëkurën shumë të thatë. Këshilla dhe rekomandime për recetë. Formulat e duhura.

Vajrat vegjetale të lidhura me vajrat esencialë – veçoritë e tyre sipas llojeve të lëkurës.

 • Veçoritë e vajrave bimore të bajames së ëmbël, lajthisë, makadamisë, jojobës, etj.
 • Prezantimi i vajrave të ndryshëm vegjetal. Hyrje në vajrat bimore.

Gemoterapia, elementët gjurmë

 • Si bëhen sythat e bimëve, përdorimet, dozimi dhe kundërindikacionet. Rregulli I arte. Për çfarë publiku. Specifikat e sythave të bimëve që veprojnë në dermatoza të ndryshme.
 • Fillimet për mbjelljen e sythave - Karakteristikat e elementëve gjurmë. Doza te respektohet, keshilla per perdorim sipas moshes. Elementët gjurmë për të ndihmuar në luftën kundër dermatozave të caktuara.

Përkujtim i njohurive alopatike

Medikamente të ndryshme për trajtimin e infeksioneve mykotike, akneve, lythave, dermatozave të caktuara. Vetitë e tyre terapeutike, efektet anësore dhe kundërindikacionet.

Si të komunikoni me pacientin tuaj dhe të siguroni këshilla të mira me recetë

 1. Analiza e trajtimeve të ndryshme në alopati dhe propozime në aromaterapi, fitoterapi, në lidhje me elementët gjurmë dhe në gemoterapi,
 2. Studim praktik i rastit, simulim, si të dialogoni me pacientin tuaj. Mjetet më të mira në mjekësinë bimore, aromaterapinë, me elementë gjurmë dhe në gemoterapi.

Forconi kapitalin tuaj shëndetësor dhe luftoni kundër lodhjes

Fitoterapi

 1. Format e ndryshme galenike.
 2. Cila është forma më e mirë e dozimit. Laboratorët më të mirë të specializuar, kriteret e cilësisë.
 3. Bimë kulluese, adaptogjenë, kundër lodhjes, kundër stresit, kundër depresionit, specifike për trajtimin e gjendjeve të lodhjes, rraskapitjes, pagjumësisë, humbjes së energjisë. Rregullat e mjekësisë bimore, këshilla dhe rekomandime me recetë.
 4. Shijimi i çajit bimor.

Farmakognozia dhe aromaterapia

 1. Molekulat e ndryshme kimike dhe veprimet e tyre gjallëruese, relaksuese, antioksiduese, imunostimuluese, antivirale.
 2. Mënyrat e ndryshme të përdorimit, kriteret e cilësisë së vajrave esencialë, laboratorët e mirë. Indikacionet terapeutike, kundërindikacionet, dozimi sipas moshës. Rregullat në Aromaterapi, çfarë duhet të dini.
 3. Fillimi i aromave dhe shijeve me vajra esencialë gjallërues dhe kundër plakjes. Trajtoni shqetësimin, detoksifikimin, lodhjen, rivendosni funksionimin e duhur të sistemit nervor. Këshilla dhe rekomandime për recetë. Formulat e duhura.

Vajrat vegjetale të lidhura me vajrat esencialë – veçoritë e tyre sipas llojeve të lëkurës.

 • Veçoritë e vajrave bimore të bajames së ëmbël, lajthisë, makadamisë, jojobës, etj.
 • Prezantimi i vajrave të ndryshëm vegjetal. Hyrje në vajrat bimore.

Gemoterapia, elementët gjurmë

 • Si bëhen sythat e bimëve, përdorimet, dozimi dhe kundërindikacionet. Rregulli I arte. Për çfarë publiku. Specifikat e sythave të bimëve kundër lodhjes, kundër pagjumësisë.
 • Fillimet për mbjelljen e sythave - Karakteristikat e elementëve gjurmë. Doza te respektohet, keshilla per perdorim sipas moshes. Elementet gjurmë për të ndihmuar në luftën kundër lodhjes dhe forcimin e kapitalit të saj shëndetësor.

Përkujtim i njohurive alopatike

Ilaçet e ndryshme për të luftuar lodhjen, gjejnë gjumin. Vetitë e tyre terapeutike, efektet anësore dhe kundërindikacionet.

Si të komunikoni me pacientin tuaj dhe të siguroni këshilla të mira me recetë

 1. Analiza e trajtimeve të ndryshme në alopati dhe propozime në aromaterapi, fitoterapi, në lidhje me elementët gjurmë dhe në gemoterapi,
 2. Studim praktik i rastit, simulim, si të dialogoni me pacientin tuaj. Mjetet më të mira në mjekësinë bimore, aromaterapinë, me elementë gjurmë dhe në gemoterapi.

Trajtoni menopauzën, dismenorrenë, cistitin

Fitoterapi

 1. Format e ndryshme galenike.
 2. Cila është forma më e mirë e dozimit. Laboratorët më të mirë të specializuar, kriteret e cilësisë.
 3. Bimë specifike për trajtimin e menopauzës, dismenorresë, cistitit, sëmundjeve të ndryshme femërore. Rregullat e mjekësisë bimore, këshilla dhe rekomandime me recetë.
 4. Shijimi i çajit bimor.

Farmakognozia dhe aromaterapia

 1. Molekulat e ndryshme kimike dhe veprimet e tyre rregullatore, analgjezike, antispazmatike, antiinfektive, diuretike.
 2. Mënyrat e ndryshme të përdorimit, kriteret e cilësisë së vajrave esencialë, laboratorët e mirë. Indikacionet terapeutike, kundërindikacionet, dozimi sipas moshës. Rregullat në Aromaterapi, çfarë duhet të dini.
 3. Fillimi i aromave dhe shijimeve me vajra esencialë analgjezik, anti-menopauzë dhe kundër cistitit. Trajtoni para menopauzën, menopauzën, cistitin, dismenorrenë. Këshilla dhe rekomandime për recetë. Formulat e duhura.

Vajrat vegjetale të lidhura me vajrat esencialë – veçoritë e tyre sipas llojeve të lëkurës.

 • Veçoritë e vajrave bimore të bajames së ëmbël, lajthisë, makadamisë, jojobës, etj.
 • Prezantimi i vajrave të ndryshëm vegjetal. Hyrje në vajrat bimore.

Gemoterapia, elementët gjurmë

 • Si bëhen sythat e bimëve, përdorimet, dozimi dhe kundërindikacionet. Rregulli I arte. Për çfarë publiku. Specifika e sythave të bimëve kundër menopauzës.
 • Fillimet për mbjelljen e sythave - Karakteristikat e elementëve gjurmë. Doza te respektohet, keshilla per perdorim sipas moshes. Elementët gjurmë për të ndihmuar në luftimin e nervozizmit dhe infeksioneve.

Përkujtim i njohurive alopatike

Ilaçe të ndryshme për trajtimin e menopauzës, infeksioneve të traktit urinar. Vetitë e tyre terapeutike, efektet anësore dhe kundërindikacionet.

Si të komunikoni me pacientin tuaj dhe të siguroni këshilla të mira me recetë

 1. Analiza e trajtimeve të ndryshme në alopati dhe propozime në aromaterapi, fitoterapi, në lidhje me elementët gjurmë dhe në gemoterapi,
 2. Studim praktik i rastit, simulim, si të dialogoni me pacientin tuaj. Mjetet më të mira në mjekësinë bimore, aromaterapinë, me elementë gjurmë dhe në gemoterapi.