Vajra esenciale

Maryline

më orë

780x1170_fondation_med_naturelles_01

Maryline Hourlier

Maryline HOURLIER, drejtoreshë e fondacionit, trajnere, folëse dhe autore, ofron trajnime dhe konferenca për farmacistët, mjekët, infermierët, klinikat veterinare, profesionistët shëndetësorë dhe qendrat e mirëqenies në Territoret përtej detit dhe në Francë kontinentale në fushën e mjekësisë alternative. dhe patologjitë kronike Ajo gjithashtu drejton kurse trajnimi në mjekësinë bimore me Ministrinë e Arsimit dhe Kërkimit në Luksemburg dhe seminare mbi kapitalin shëndetësor për publikun. Maryline HOURLIER ndoqi një kurs në iridologji në Institutin Euronature dhe ofron konsultime iridologjike. Ajo ndoqi kurse trajnimi dhe praktika në edukimin terapeutik në spitalin e St Germain en Laye dhe në Kanë. Drejtor i Aroma BC Limited në Mbretërinë e Bashkuar. Është diplomuar për edukim terapeutik, parandalim dhe sëmundje kronike nga Universiteti Paris VI i Fakultetit të Mjekësisë Pierre dhe Marie Curie. Diplomuar në Universitetin e Parisit XIII për Konsulencë dhe Informacion në Fitoterapi, në Aromaterapi në Fakultetin e Mjekësisë të Bobigny. Është diplomuar në Universitetin e Parisit XII për të ushqyerit dhe plakjen në Fakultetin e Mjekësisë të Créteil. Autor i një libri "qëndroni të rinj për një kohë të gjatë falë metodave natyrale" botuar nga Robert Jauze, autor i një libri "flini mirë falë ilaçeve natyrale".

Kuptimi i vajrave esencialë

– Masat paraprake për përdorim
– Kundërindikacion dhe nuk rekomandohet për cilin lloj pacienti
– Si përdoren vajrat esenciale për fëmijët dhe të rriturit
– Lokal dhe oral, në banja dhe në olfaktoterapi.

Trajnim online

Statistikat për kurset online të vajrave esencialë
për profesionistët e kujdesit shëndetësor

Abonentë
Kurset e përfunduara
Studentë të regjistruar
Certifikatat e dhëna
Regjistrohu në buletinin tonë
Qëndroni të lidhur me informacionin tonë gjatë gjithë vitit
Newsletter
Te lutem prit...