Laboratorët Biocell, një garanci e cilësisë

Laboratori Biocell u themelua nën udhëheqjen e Patrick Azincot në 2006, një ekspert në industrinë e shëndetit. Laboratori me shumë eksperiencë i është përkushtuar plotësisht artit të kombinimit të mirëqenies si në fushën e dietës ashtu edhe në atë kozmetike.

Biocell dallohet për aftësinë e saj për të zhvilluar një gamë të gjerë përbërësish aktivë me origjinë bimore, detare dhe shtazore të krijuara posaçërisht për kompani të mëdha dhe të njohura. Formulat e tyre janë të ndryshme, duke filluar nga krijimi i shampos, kremit, roll-on-it dhe vajit esencial. 

Përgjegjshmëria e Biocell është gjithashtu e dukshme në kapacitetin e saj mbresëlënës industrial. Ato janë të pajisura për të qenë në gjendje të paketojnë produktet e tyre në një larmi formatesh, qofshin shishe, tenxhere, roll-on ose seri të vogla ose të mëdha. Kjo përshtatshmëri dhe ekspertizë e bën Biocell një lojtar kyç në sektorin e shëndetit dhe mirëqenies, gati për të përmbushur nevojat në ndryshim të industrisë.

NATEVA, laboratorë përgjegjës që respektojnë mjedisin

E themeluar në vitin 2005, laboratorët NATEVA janë shfaqur si një kompani franceze e përkushtuar ndaj respektimit të mjedisit. E vendosur në zemër të Parkut Natyror Rajonal Vercors, brenda Biovallée, një qendër rurale e përsosmërisë, kompania e tyre është e specializuar në transformimin industrial dhe valorizimin e bimëve për të përmbushur nevojat e ndryshme të tregjeve.

Të rrënjosura në një rajon të favorshëm për kultivimin e bimëve aromatike, mjekësore dhe aromatike, pozicioni i tyre gjeografik favorizon adoptimin e qarkut të shkurtër, duke reduktuar kështu gjurmën e tyre mjedisore në minimum.

Misioni i tyre qendror fokusohet në transformimin dhe valorizimin e bimëve, kryesisht të mbledhura nga prodhuesit vendas. Kjo qasje i mundëson NATEVA-s të ofrojë produkte me cilësi të shkëlqyer, si vajra esencialë, hidrosole, ekstrakte, si dhe suplemente ushqimore.

Laboratori ROSIER DAVENNE, cilësia më e mirë për shëndet më të mirë

Laboratoire Rosier Davenne, i themeluar në Avignon që nga viti 1994, është një partner i besuar për shpërndarjen dhe paketimin e vajrave esencialë në industri të ndryshme, duke përfshirë kozmetikën, farmaceutikën, veterinarin dhe farmacitë komunitare.

Ajo që i bën vajrat e tyre esenciale unike është aftësia e tyre për të kombinuar një aromë të këndshme me efektivitetin e provuar në trajtimin e çështjeve specifike.

Për më tepër, laboratori u certifikua në vitin 2011, në përputhje me Praktikat e Mira të Prodhimit (GMP) nga Agjencia Kombëtare për Sigurinë e Barnave dhe Produkteve Shëndetësore (ANSM). Ata kanë një kapacitet të madh ambalazhimi, që varion nga një kilogram në një ton, për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve të tyre. 

Misioni i tyre është t'i ofrojnë të gjithëve mjetet për të trajtuar veten dhe për të zgjidhur problemet e zakonshme shëndetësore për një cilësi më të mirë të jetës.