INFORMACION I REGJISTRIMIT

Ju lutemi plotësoni fushat e listuara më poshtë dhe ne do t'ju kontaktojmë shumë shpejt për t'ju dërguar regjistrimin përfundimtar dhe mënyrat e pagesës me çek, Paypal ose transfertë bankare.

KUSHTET E PËRGJITHSHME TË PJESËMARRJES

Kushtet në PDF