Kopertina e librit udhëzues për vajrat esenciale

Blini librin:

Udhëzuesi juaj për vajrat esencialë të përditshëm: shërim natyral: 80 vajra esencialë, masazhe, detox, shëndet

Dauphin Edition – Publikuar më 28 Mars 2019
Faqet e 239

A keni humbur ndonjëherë duke kërkuar një alternativë ndaj ilaçeve? Sot aromaterapia na josh. Na relakson, shëron sëmundjet tona dhe shumë më tepër. Shpesh i keqkuptuar në tërësi, kemi frikë ta përdorim keq dhe pa një udhëzues të përshtatshëm është e ndërlikuar.
Maryline Hourlier shoqëron të gjithë familjen tonë. Dhe përshkruan 80 vajra esencialë "masazh, detoks, shëndet" për përdorim të përditshëm dhe ofron zgjidhje të thjeshta për shërim natyral, pa përmendur hidrosolet dhe vajrat bimore.
Pasi na shpjegon se si funksionojnë vajrat esencialë, ajo na ofron trajtime të ndryshme dhe mbi të gjitha na orienton me kujdes. Ai na lejon të ngremë çdo pyetje me kapitullin e tij të pyetjeve dhe përgjigjeve.

Lexoni një fragment

Kopertina e librit Flini mirë serioz me kura natyrale

Blini librin:

Flini mirë me ilaçe natyrale

Botim Dolphin
Publikuar më 4 janar 2018

Ne të gjithë kalojmë afërsisht një të tretën e jetës sonë duke fjetur. Nëse gjumi është çelësi i mirëqenies sonë, anketat vjetore tregojnë se gjithnjë e më shumë francezë nuk flenë mjaftueshëm.

Maryline Hourlier shpjegon ndikimin e gjumit në funksionet vitale të trupit, mekanizmin e pagjumësisë, pasojat e apnesë së gjumit, prishjen nervore, ankthin dhe stresin për të shqyrtuar zgjidhje. Në këtë mënyrë renditen trajtimet medicinale, ilaçet natyrale (homeopatia, mjekësia bimore, aromaterapia, gemoterapia, akupunktura, etj.) dhe teknikat e relaksimit (masazhi, joga, sofrologjia, Qi Gong, etj.), për të gjitha moshat dhe detajet e kontaktit të specialistëve të gjumit. .

Një udhëzues i vërtetë praktik, ky libër eksploron të gjithë faktorët që do t'ju lejojnë të flini si një trung!

 

Kopertina e librit Qëndro i ri për një kohë të gjatë

Blini librin:

qëndroni të rinj për një kohë të gjatë

Botim Robert Jauze
Publikuar më 1 tetor 2011
Faqet e 206

Ky libër synon të informojë, këshillojë dhe udhëzojë lexuesin për ta ndihmuar të qëndrojë në shëndet të mirë, falë metodave dhe produkteve natyrale. Siç duhet bërë sa më shpejt që të jetë e mundur, të dyzetat dhe pesëdhjetë vitet do të jenë të kënaqur të zbulojnë ilaçe të dobishme dhe efektive për t'i ndihmuar ata të forcojnë kapitalin e tyre shëndetësor. Vitet gjashtëdhjetë dhe shtatëdhjetë sot janë plot shpirt, entuziazëm, dëshira dhe për rrjedhojë shumë të aftë për të modifikuar mënyrën e tyre të jetesës për të përfituar nga zgjidhjet e thjeshta dhe të arritshme që autori u ofron.

Cilado qoftë mosha e tyre, lexuesi do të gjejë këtu mënyrën më të mirë për të menaxhuar kapitalin e tyre shëndetësor, me të gjitha efektet pozitive që kjo mund të ketë në gëzimin e tyre të jetës dhe në lumturinë e njerëzve të tyre të dashur.