Aurelie L.

Strasburg


Aftësia për të përdorur dhe këshilluar më mirë vajrat esenciale. Më pëlqeu të merrja pjesë, të nuhasja, të trajtoja dhe të shijoja vajrat esencialë gjatë trajnimit. Cilësi shumë të mëdha pedagogjike dhe disponueshmëri e padiskutueshme e trajnerit.  

Lawrence S.

Strehë


Ky trajnim më mësoi shumë, nuk kisha njohuri dhe sot di shumë më tepër. Trajnerja shpjegon shumë mirë dhe është shumë e kuptueshme. Shumë i vëmendshëm. Mezi pres të ndjek seancën e dytë.

Isabelle K

Toulouse


Ky trajnim më lejoi të zhvilloj aftësitë e mia në aromaterapi dhe të përshtatem më profesionalisht me pacientët e mi. Disponueshmëria e madhe e trajnerit shumë efikas dhe të këndshëm.

Sophie A.

Bashkim


Trajnimi ishte shumë i kënaqshëm. Fillimisht u vendosën objektivat dhe përmbajtja e trajnimit ishte në përputhje me pritshmëritë e mia.

Isabelle K

Paris


Ky trajnim shumë argëtues më lejoi të zhvilloj aftësitë e mia në aromaterapi dhe të përshtatem në një mënyrë më profesionale me pacientët e mi. Disponueshmëria e madhe e trajnerit shumë efikas dhe të këndshëm.

Sebastien M.

Marseille


Shumë lozonjare, e arritshme, interesante. Trajnere shumë efikase, e vëmendshme, e disponueshme që e njeh shumë mirë punën e saj. Ky trajnim më lejoi të kuptoj më mirë vetitë terapeutike të vajrave esencialë, si dhe mënyrat e përdorimit, në mënyrë që të jem në gjendje të trajtoj veten në aromaterapi në siguri të plotë.

Patricia P.

i mirë


Trajnim shumë i përgjegjshëm dhe në përputhje me aktivitetin tim profesional. Këshilla të vërteta shumë të dobishme për t'u aplikuar për veten dhe pacientët e mi.

gael e

St Pierre


Zotërim më i mirë i këshillave të aromaterapisë. Ritmi, përmbajtja dhe cilësitë e mësimdhënies së trajnerit ishin të një standardi shumë të mirë. Përveç kësaj, trajnimi u zhvillua në një humor të mirë me shumë miqësi dhe efikasitet.

Patricia F

Pauillac


Më shumë besim në këshillën time, më e lehtë për të kuptuar vajrat esencialë. Kurs shumë interesant dhe argëtues. Disponueshmëria e trajnerit në krye.

Cyril M.

Pointe a Pitre


Më shumë besim dhe njohuri më të mira të vajrave esencialë. Trajner dhe trajnim i shkëlqyer. Shumë e lehtë për t'u mbajtur mend, shumë e këndshme për t'u dëgjuar. Nëse të gjithë trajnerët do të ishin të tillë, do të ishte mirë!

Fabian L

Toulouse


Trajnim shumë interesant, nuk e pashë kohën e kaluar. Niveli i trajnimit, disponueshmëria, ana praktike e trajnimit përmbushën plotësisht pritshmëritë e mia.

Sandrine G

Toulon


Trajnimi më lejoi të pajtohem me vajra esencialë, të thjeshtë, të lehtë për t'u kuptuar dhe interesant. Trajneri ishte në krye, i këndshëm, efikas, i disponueshëm. Sot di të përdor vajra esencialë pa rrezik për të trajtuar veten dhe mbi të gjitha është më e lehtë për mua.

Delphine B

Paris


Stërvitje shumë lozonjare që më solli shumë më tepër lehtësi dhe besim në shpjegimet e mia me pacientin. Trajner shumë i disponueshëm dhe i vëmendshëm. Një ditë e mrekullueshme trajnimi sepse ndjeva erë, shijova dhe trajtoja vajra esencialë dhe të gjithë ndamë ndjenjat tona.

Hubert L

Epinal


Ky trajnim më solli shumë gjëra interesante, të shpjeguara shumë mirë dhe veçanërisht të detajuara mbi këshillat e mira sipas patologjive. Mezi pres seancën e dytë.

Roselyne T

Shën Laurent


Për të qenë më i qetë, më i saktë në këshillat e mia për aromaterapinë. Cilësitë pedagogjike të trajnerit ishin aq sa prisja. Mezi pres seancën e dytë stërvitore.

Diana S

Saint-Maur


Mësova gjërat thelbësore, trajnimi ishte i qartë dhe konciz, ana praktike dhe e arritshme e trajnimit ishte shumë e mirë. Mezi pres të kthehem për një seancë të dytë.

Stephen B

Reims


Trajnim i shkëlqyer. Një ndihmë thelbësore për përdorimin efektiv të vajrave esencialë dhe njohjen e mjeteve juridike më të mira për trajtim të shpejtë dhe të sigurt. Disponueshmëria e madhe e trajnerit.

Charlotte C.

Lyon


Ritmi, përmbajtja, objektivat e vendosura ishin shumë të kënaqur. Stërvitje shumë e mirë.

Sylvain K.

Brest


Stërvitja shumë e mirë, përmbajtja, ritmi, ana lozonjare dhe praktike e stërvitjes ishin në nivele shumë të mira. Faleminderit për qasjen tuaj të thjeshtuar dhe disponueshmërinë tuaj. Për ta bërë përsëri me shumë kënaqësi.

Sophie D

i mirë


Shumë e dobishme, shumë edukative, efektive e zbatueshme direkt në këshilla në sportel në farmaci. Për t'u ripërpunuar për të zhvilluar këshilla të tjera. Stërvitje e shkëlqyer.  

William D.

Bordo


Trajnim shumë interesant, konkret, pikë shumë pozitive: fillimi dhe shijimi i vajrave esencialë. Trajner i madh. Shumë i vëmendshëm dhe i afrueshëm. Vazhdon për seancën e dytë stërvitore.

Peter V

Selestat


Trajnim shumë praktik, i lehtë për t'u kuptuar pavarësisht kompleksitetit të këtij ilaçi natyror. Faleminderit trajneres për kontaktin e saj të ngrohtë dhe disponueshmërinë e madhe.

Flora C

Mulhouse


Plot njohuri. I kënaqur me këtë trajnim shumë praktik, shumë të arritshëm. Trajner shumë efektiv.

Marie-Rose F

Strasburg


I këshilluar më mirë dhe më i sigurt në përdorimin e vajrave esencialë, zbulimin dhe shërimin me vajra esencialë, ky trajnim ishte shumë informues dhe i lehtë për t'u kuptuar. Trajner shumë i mirë i këndshëm dhe kompetent që e njeh shumë mirë punën e tij. Për të ndjekur me gëzim seancën e 2-të të trajnimit.