Baza në mjekësinë natyrore

Ofrohet trajnim për mjekë, farmacistë, osteopatë, fizioterapistë, psikologë, infermierë, përgatitës farmacish, të gjithë profesionistët e shëndetësisë dhe i aksesueshëm për të gjithë.

Trajnohuni me siguri të plotë falë pedagogjisë inovative.

Ju do të merrni pjesë, nuhasni, shijoni dhe provoni vajrat tona esenciale dhe çajrat bimorë për të pasuruar një edukim praktik, argëtues dhe më cilësor.

Trajnimet tona do t'ju lejojë të merrni certifikatën tuaj të praktikantit në mjekësinë plotësuese, pas një mësimdhënieje konkrete dhe të nivelit të lartë si dhe një procesi vlerësimi bazuar në njohuritë tuaja.

Do të mund ta ushtrosh profesionin tënd profesionalisht në kushte të shkëlqyera dhe duke respektuar Kodin e Shëndetit Publik. Ne kërkojmë seriozitetin më të madh nga ana jonë për t'ju mundësuar të realizoni këshillat më të mira shëndetësore dhe më i përshtatshmi për përdoruesit e barnave natyrale.

Trajnim njëvjeçar në Nice ose Gjenevë në Aromaterapi, mjekësi bimore, gemoterapi

 

Stërvitje në Nice Trajnim në Gjenevë Trajnim online

Trajnoni veten për të trajtuar pacientët tuaj me mjetet tona efektive dhe të sigurta

Le të takohemi dhe të flasim për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja profesionale

Trajneri juaj

Maryline Hourlier,

E diplomuar dhe praktikuese e mjekësisë alternative prej 20 vitesh, Maryline HOURLIER prej shumë vitesh trajton publikun dhe trajnon profesionistë shëndetësorë, ajo ju sjell ekspertizë e vërtetë përmes aftësive të saj.

Diplomat e tij të njohura nga universitete të njohura dhe cilësore i kanë mundësuar të rrisë njohuritë e tij në fushën e mjekësisë natyrore.

Lexo më shumë

Ndërhyrja televizive e Maryline Hourlier mbi vajrat esenciale

Klikoni për të parë videon

Si të përdorni vajra esencialë, çfarë masash paraprake? Shembuj përdorimesh. Pyetje dhe përgjigje me shikuesit në telefon dhe shumë këshilla se si të përdorni.

Dëshmitë

 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Aftësia për të përdorur dhe këshilluar më mirë vajrat esenciale. Më pëlqeu të merrja pjesë, të nuhasja, të trajtoja dhe të shijoja vajrat esencialë gjatë trajnimit. Cilësi shumë të mëdha pedagogjike dhe disponueshmëri e padiskutueshme e trajnerit.  
  Aurelie L.
  Strasburg
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Ritmi, përmbajtja, objektivat e vendosura ishin shumë të kënaqur. Stërvitje shumë e mirë.
  Charlotte C.
  Lyon
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Më shumë besim dhe njohuri më të mira të vajrave esencialë. Trajner dhe trajnim i shkëlqyer. Shumë e lehtë për t'u mbajtur mend, shumë e këndshme për t'u dëgjuar. Nëse të gjithë trajnerët do të ishin të tillë, do të ishte mirë!
  Cyril M.
  Pointe a Pitre
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Stërvitje shumë lozonjare që më solli shumë më tepër lehtësi dhe besim në shpjegimet e mia me pacientin. Trajner shumë i disponueshëm dhe i vëmendshëm. Një ditë e mrekullueshme trajnimi sepse ndjeva erë, shijova dhe trajtoja vajra esencialë dhe të gjithë ndamë ndjenjat tona.
  Delphine B
  Paris
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Mësova gjërat thelbësore, trajnimi ishte i qartë dhe konciz, ana praktike dhe e arritshme e trajnimit ishte shumë e mirë. Mezi pres të kthehem për një seancë të dytë.
  Diana S
  Saint-Maur
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Trajnim i shkëlqyer. Një ndihmë thelbësore për përdorimin efektiv të vajrave esencialë dhe njohjen e mjeteve juridike më të mira për trajtim të shpejtë dhe të sigurt. Disponueshmëria e madhe e trajnerit.
  Stephen B
  Reims
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Trajnim shumë interesant, nuk e pashë kohën e kaluar. Niveli i trajnimit, disponueshmëria, ana praktike e trajnimit përmbushën plotësisht pritshmëritë e mia.
  Fabian L
  Toulouse
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Plot njohuri. I kënaqur me këtë trajnim shumë praktik, shumë të arritshëm. Trajner shumë efektiv.
  Flora C
  Mulhouse
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Zotërim më i mirë i këshillave të aromaterapisë. Ritmi, përmbajtja dhe cilësitë e mësimdhënies së trajnerit ishin të një standardi shumë të mirë. Përveç kësaj, trajnimi u zhvillua në një humor të mirë me shumë miqësi dhe efikasitet.
  gael e
  St Pierre
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Ky trajnim më solli shumë gjëra interesante, të shpjeguara shumë mirë dhe veçanërisht të detajuara mbi këshillat e mira sipas patologjive. Mezi pres seancën e dytë.
  Hubert L
  Epinal
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Ky trajnim më lejoi të zhvilloj aftësitë e mia në aromaterapi dhe të përshtatem më profesionalisht me pacientët e mi. Disponueshmëria e madhe e trajnerit shumë efikas dhe të këndshëm.
  Isabelle K
  Toulouse
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Ky trajnim shumë argëtues më lejoi të zhvilloj aftësitë e mia në aromaterapi dhe të përshtatem në një mënyrë më profesionale me pacientët e mi. Disponueshmëria e madhe e trajnerit shumë efikas dhe të këndshëm.
  Isabelle K
  Paris
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Ky trajnim më mësoi shumë, nuk kisha njohuri dhe sot di shumë më tepër. Trajnerja shpjegon shumë mirë dhe është shumë e kuptueshme. Shumë i vëmendshëm. Mezi pres të ndjek seancën e dytë.
  Lawrence S.
  Strehë
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  I këshilluar më mirë dhe më i sigurt në përdorimin e vajrave esencialë, zbulimin dhe shërimin me vajra esencialë, ky trajnim ishte shumë informues dhe i lehtë për t'u kuptuar. Trajner shumë i mirë i këndshëm dhe kompetent që e njeh shumë mirë punën e tij. Për të ndjekur me gëzim seancën e 2-të të trajnimit.
  Marie-Rose F
  Strasburg
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Më shumë besim në këshillën time, më e lehtë për të kuptuar vajrat esencialë. Kurs shumë interesant dhe argëtues. Disponueshmëria e trajnerit në krye.
  Patricia F
  Pauillac
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Trajnim shumë i përgjegjshëm dhe në përputhje me aktivitetin tim profesional. Këshilla të vërteta shumë të dobishme për t'u aplikuar për veten dhe pacientët e mi.
  Patricia P.
  i mirë
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Trajnim shumë praktik, i lehtë për t'u kuptuar pavarësisht kompleksitetit të këtij ilaçi natyror. Faleminderit trajneres për kontaktin e saj të ngrohtë dhe disponueshmërinë e madhe.
  Peter V
  Selestat
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Për të qenë më i qetë, më i saktë në këshillat e mia për aromaterapinë. Cilësitë pedagogjike të trajnerit ishin aq sa prisja. Mezi pres seancën e dytë stërvitore.
  Roselyne T
  Shën Laurent
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Trajnimi më lejoi të pajtohem me vajra esencialë, të thjeshtë, të lehtë për t'u kuptuar dhe interesant. Trajneri ishte në krye, i këndshëm, efikas, i disponueshëm. Sot di të përdor vajra esencialë pa rrezik për të trajtuar veten dhe mbi të gjitha është më e lehtë për mua.
  Sandrine G
  Toulon
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Shumë lozonjare, e arritshme, interesante. Trajnere shumë efikase, e vëmendshme, e disponueshme që e njeh shumë mirë punën e saj. Ky trajnim më lejoi të kuptoj më mirë vetitë terapeutike të vajrave esencialë, si dhe mënyrat e përdorimit, në mënyrë që të jem në gjendje të trajtoj veten në aromaterapi në siguri të plotë.
  Sebastien M.
  Marseille
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Trajnimi ishte shumë i kënaqshëm. Fillimisht u vendosën objektivat dhe përmbajtja e trajnimit ishte në përputhje me pritshmëritë e mia.
  Sophie A.
  Bashkim
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Profili i gruas
  Shumë e dobishme, shumë edukative, efektive e zbatueshme direkt në këshilla në sportel në farmaci. Për t'u ripërpunuar për të zhvilluar këshilla të tjera. Stërvitje e shkëlqyer.  
  Sophie D
  i mirë
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Stërvitja shumë e mirë, përmbajtja, ritmi, ana lozonjare dhe praktike e stërvitjes ishin në nivele shumë të mira. Faleminderit për qasjen tuaj të thjeshtuar dhe disponueshmërinë tuaj. Për ta bërë përsëri me shumë kënaqësi.
  Sylvain K.
  Brest
 • Fondacioni i Mjekësisë Natyrore - Njeriu
  Trajnim shumë interesant, konkret, pikë shumë pozitive: fillimi dhe shijimi i vajrave esencialë. Trajner i madh. Shumë i vëmendshëm dhe i afrueshëm. Vazhdon për seancën e dytë stërvitore.
  William D.
  Bordo